CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Yoga 60mins Ann
09:30 AM Buns N Guns 30mins Anna D.
10:00 AM Six Pack 30mins Anna D.
10:30 AM Boomers 60mins Maddy
05:30 PM Pump 30mins Jenny
06:30 PM Zumba 60mins Morgan
Tuesday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Zumba Gold 60mins Morgan
09:30 AM Ripped 60mins Laura
10:30 AM Yoga 60mins Janell
04:30 PM Cardio Fun 60mins Jenny
05:30 PM Ripped 60mins Ann
06:30 PM Yoga 60mins Ann
Wednesday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Ripped 60mins Maddy
09:30 AM Boomers 60mins Ann
10:30 AM Pilates 60mins Ann
04:30 PM Deep Stretch 60mins Anna D.
05:30 PM Trifecta 60mins Jenny
06:30 PM Zumba 60mins Various Instructors
Thursday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Pump 60mins Various Instructors
09:30 AM Zumba Gold 60mins Morgan
10:30 AM Yoga 60mins Janell
05:30 PM Pump 60mins Jenny
06:30 PM Pilates 60mins Ann
Friday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Yogalates 60mins Laura
10:00 AM Buns N Guns 30mins Janell
10:30 AM Six Pack 30mins Janell
04:30 PM Kidz Kan Too 60mins Jenny
05:30 PM Yoga 60mins Donna
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Boomers 60mins Anna D.
09:30 AM Yoga 60mins Donna
10:30 AM Zumba 60mins Morgan
Sunday
Time Class Duration Instructor
09:30 AM Deep Stretch 60mins Ann